Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Cafetaria Shoppyland Bedum

Had ik het vorige maand al over een nieuwe adverteerder die hemelsbreed 100 meter bij mij vandaan woont, het staaltje kan altijd nog sterker. Want tijdens het afscheidsfeestje van Stefan Pool raakte ik aan de babbel met mijn achterbuurman Marten Bos. Die had ook wel oren naar het adverteren. “Bel volgende week dit nummer maar even”, en hij somde zijn 06-nummer op. Dit nummer heb ik nog beter onthouden dan dat Marten zijn aanbod nog wist, het was dus een bijzonder gezellig feestje.

Maar we kwamen er snel uit. Na 15 jaar Cafetaria “De Delle” in Middelstum onder zijn hoede te hebben gehad zit de familie Bos nu in Bedum. “Kom gerust eens langs, dan kun je ook allerlei eigen gemaakte lekkernijen even proeven!” En toen liep het water mij al in de mond. Want naast geijkte cafetariaproducten als patat, snacks, schotels, broodjes en ijs, verkoopt Cafetaria Shoppyland Bedum ook zelfgemaakte overheerlijke gerechten waaronder diverse soorten kip, saté, Indische loempia’s, stoofvlees en döner kebab van kippenvlees.

“En ook onze eierbal, gemaakt volgens geheim recept, is uniek!” Als ik nog bedenkingen zou hebben om deze cafetaria eens te bezoeken dan ben ik die nu helemaal kwijt. “En we zitten op een pracht locatie aan de grote parkeerplaats vlak bij de Action en de Kruidvat in Bedum. Er valt ook nog eens genoeg te zien en te beleven!” aldus de als altijd enthousiaste horecaondernemer. Overigens wordt de zaak gerund door de dochter van Marten en Ineke, Maureen.

Marten is vaak ’s weekends in de zaak te vinden. Hij werkt ook nog eens voor 2 dagen in de week bij de Gouden Ambacht waarvoor hij overheerlijke gehaktballen en hamburgers levert aan horecabedrijven en groothandels. Marten hierover: “Heerlijk, om na zoveel jaar in een cafetaria gestaan te hebben ook eens in de keuken van andere horecabedrijven te mogen kijken. Naast de nodige afwisseling doe ik hiermee ook weer de nodige contacten en nieuwe ideeën op.”

Marten, wij komen graag eens langs om je lekkernijen te proeven!

Sfeerverslag bezoek

Babbelen met Marten Bos

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven: Tel. 050-3016060. Bezoek ook eens de Facebookpagina van Cafetaria Shoppyland: Facebook Cafetaria Shoppyland.

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69