Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Slagerij Zuidhof Bedum, Wilfred Zuidhof

Nog niet zo lang geleden heb ik na afloop van het voetbaltoernooi bij de SV Onderdendam nog even genoten van een heerlijke barbecue van Slagerij Zuidhof Bedum. Daar moet hij wel vaker heen om 200 voetballers van lekker barbecuevlees te voorzien! Ook dat is hem toevertrouwd. Slager Zuidhof was één van de eerste sitesponsoren van mijn website en gaat tegenwoordig als trouw Club van 55 lid door het leven!

Slagerij Zuidhof is al ruim 100 jaar een vertrouwd adres voor vlees, worst en vleeswaren. Ook voor salades, hapjes en compleet verzorgde barbecues kunt u bij Wilfred terecht. De vestiging in Bedum werd in 2009 geopend. Deze werd middels een geweldige reclameactie (koeien in de wei met spandoeken ‘Binnenkort te zien bij slagerij Zuidhof’) die landelijke publiciteit genereerde, gelanceerd.

Slagerij Zuidhof is ontstaan in 1911. Wilfred is inmiddels de 4e generatie Zuidhof die de winkel runt. Het welzijn van de dieren staat bij hem hoog in het vaandel. Daarom werkt hij met diervriendelijk gefokt vlees. De koeien en kalveren lopen het grootste gedeelte van hun leven in de weilanden rondom de boerderij. Deze koeien hebben een goed leven gehad en dat proeft u terug in de smaak van hun vlees. Ook maakt hij zelf Groninger droge worst en leverworst volgens traditioneel recept.

En mocht u onbeperkt van uw eigen feestvreugde willen genieten dan kunt u ook gewoon schalen met heerlijke salades en hapjes bij hem bestellen. Al met al heeft hij een uitgebreid assortiment vleeswaren. De eigengemaakte ambachtelijke achterham is iets waar hij al jaren trots op is. En leuk om weg te geven aan mensen die Abraham of Sara zien is een mooie vleespop. Een leuk en origineel cadeau. Al met al genoeg redenen om u eens te laten verwennen door slagerij Zuidhof!

Contactgegevens Slagerij Zuidhof Bedum: Telefoonnummer 050-3010399, mailadres bedum@slagerijzuidhof.nl

Babbelen met Wilfred Zuidhof

De 25 vluggertjes van Wilfred Zuidhof

Een gouden dag

Check voor meer details de website www.slagerijzuidhof.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69