Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Een gouden dag voor Wilfred Zuidhof van Slagerij Zuidhof Bedum

Maandag 1 november 2021 werd een dag met een gouden randje voor Wilfred Zuidhof. Hij behaalde tijdens de slagersvakwedstrijden in de Euroborg in Groningen maar liefst zeven keer goud, waarvan twee keer goud met ster, voor zijn gegrilde rosbief, fenegriekworst, knoflookworst, bloedworst (gezoet), grilworst met kaas, Groninger metworst en grilworst!

Al deze worsten worden op de traditionele manier gemaakt met recepten van zijn vader, opa en overopa. Daar zit dus meer dan honderd jaar ervaring in verwerkt! Je kunt gerust stellen dat het worst maken hem in de genen zit.

Het mooie en bijzondere aan deze slagersvakwedstrijden, georganiseerd door de Noordelijke Slagers Manifestatie, zit hem ook in het feit dat je je hierop niet echt voor kunt bereiden. Je moet gewoon altijd kwaliteit leveren. Want alle producten worden uit de voorraad gepakt, dus niet speciaal van te voren gemaakt, en anoniem verstuurd. En dan is het bijzonder om te constateren dat alle ingezonden producten van Slager Zuidhof met goud beoordeeld zijn. En twee zelfs met goud met een ster.

Bij de prijsuitreiking bleek dat het halen van een gouden bekroning niet niks is. Zo let een deskundige jury niet alleen op de smaak maar ook op de samenstelling, geur, consistentie en natuurlijk het uiterlijk van het product.

Producten van een perfecte kwaliteit, waar de jury dus helemaal niets op aan te merken heeft, krijgen een goud met ster beloning. Overige topproducten worden bekroond met de beoordeling goud. Wat inhoudt dat twee van Wilfred zijn verstuurde producten uitmuntend waren qua vorm, geur, kleur, smaak en ambacht!

Afgelopen maandag kwamen enkele honderd slagers uit met name Noord-Nederland bij elkaar in de Euroborg in Groningen om getuige te zijn van de feestelijke prijsuitreiking. De beste slagers vielen in de prijzen en werden door collega’s en het bestuur van de Noordelijke Slagers Manifestatie in het zonnetje gezet.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om deze kwaliteitsproducten bij een trotse Wilfred en zijn team te komen proeven in de slagerij aan de Stationsweg in Bedum. En de met goud bekroonde Groninger metworsten zijn ook verkrijgbaar bij Kaas-Notenhuysch Winsum van Johan van der Beek. Gaat dat zien, proeven, ruiken maar bovenal beleven……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69