Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Ook DABL design heeft een nieuwe website

Vrijdag mocht ik aandacht besteden aan de nieuwe website van steakhouse ‘De Kleine Munt’, vandaag staat de kersverse website van DABL design centraal. Uiteraard kan ik hier ook niet omheen want Daniëlla van Oosten was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de realisatie van mijn eigen website en opvallend logo, nu ruim 2 jaar geleden.

DABL design staat voor webdesign, fotografie, PR-materiaal en videomontage. Een website is tegenwoordig een must voor iedere organisatie. Het belangrijkste is dat het juiste verhaal wordt verteld en getoond. De website moet goed leesbaar zijn op verschillende dragers zoals tablets, smartphones en pc’s. DABL design kan u hierbij helpen. Hetzelfde geldt voor bijpassende foto’s. Hiervoor is een mobiele studio beschikbaar die snel ter plekke opgebouwd kan worden.

Ik kan natuurlijk nog veel meer vertellen over de nieuwe website van Daniëlla maar uiteraard moet u zelf ook maar eens een kijkje nemen op dit mooie medium. Druk op de volgende linkverwijzing om doorgeschakeld te worden: www.dabl.nl/site

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69