Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Nieuwe website Steakhouse ‘De Kleine Munt’

Na maandenlang keihard werken, belde Pieter Klaver van Steakhouse ‘De Kleine Munt’ mij vanmiddag op met de mededeling dat zijn nieuwe website zojuist de lucht is ingegaan. In de positieve zin des woords natuurlijk. Binnenkort zal hier ook op de Facebookpagina van ‘De Kleine Munt’ aandacht aan besteed worden. 

Tweeënhalf jaar bestaat de steakhouse nog maar. En toch was de eerste website al weer behoorlijk gedateerd. Het tekent de mooie ontwikkeling die het bedrijf doormaakt. De hoogste tijd derhalve om een nieuw examplaar te maken. Met een uitgebreid overzicht van het menu, nieuws over allerlei extra mogelijkheden, leuke wist u datjes, mooie foto’s en het gastenboek. Ook de actuele maandspecials ontbreken niet.

Het ligt in de planning om de website regelmatig bij te werken en van nieuwe informatie te voorzien. Nieuwsgierig geworden? Druk op de navolgende linkverwijzing en u komt automatisch terecht op de nieuwe website van steakhouse ‘De Kleine Munt’. Zeker een bezoekje waard!

www.steakhousedekleinemunt.nl/site

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69