Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Oke hairstyling Bedum knipt 24 uur achter elkaar voor KWF UMCG Groningen

Zaterdag 7 februari vindt voor de 5e keer de Bedumer Winterloop plaats. Rond deze loop worden de nodige acties georganiseerd. De volledige opbrengst gaat als altijd 1 op 1 naar het KWF UMCG Kankerresearchfonds in Groningen. Er wordt dus geen geld tussenuit gehaald. Dit jaar staat het bijzondere project “Kinderen met hersentumor” centraal. De organisatie spreekt de ambitie uit om tijdens deze jubileumeditie €30.000,- bijeen te verzamelen. Ambitieus? Zeker! Onmogelijk? Nee!

Om dit bedrag te bereiken worden er tal van aansprekende acties op poten gezet. Zo organiseert Oke Hairstyling een haarknipmarathon van maar liefst 24 uur achter elkaar. Vrijdagavond 6 februari om 22.00 uur nemen daartoe de eerste klanten zitting in de kappersstoelen van Oke Hairstyling aan de Grotestraat in Bedum. Voor een bedrag van €15,- (meer mag natuurlijk ook) krijgt u een prachtig winterkapsel aangemeten. Daar de opbrengst naar het goede doel gaat zal deze coupe u zeer waarschijnlijk nog beter zitten.

Ter verhoging van de feestvreugde zijn de Middelstumer FeestDJ’s Peter en Eling Zuidhof gecharterd die gebroederlijk zij aan zij de ene naar de andere knipkraker de ether in zullen slingeren. Karen Poelstra en haar team van Oke Hairstyling zullen dus swingend de nacht in gaan. Zaterdagmiddag zal het haarfestijn van 14.00 naar 17.00 uur naar buiten verplaatst worden. Transportbedrijf Drijfhout stelt hiervoor speciaal een trailer beschikbaar.

Geef nu zelf toe, zo vaak krijgt u toch niet de kans om ’s nachts in een kapsalon of overdag vanaf een trailer geknipt te worden?! En dat nog wel voor het goede doel! Ter stimulering van het geheel staat er ’s nachts ook nog een hapje en een drankje voor u klaar. Help Karen en haar collega’s aan een geweldige opbrengst voor het KWF UMCG Kankerresearchfonds in Groningen. De opbrengst zal zaterdagavond om 22.00 uur (24 uur na aanvang van het evenement) overhandigd worden aan voorzitter Klaes Hoekstra van de Winterloop!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69