Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Het is gelukt!

Wat moet dat toch een heerlijk gevoel zijn. Om vlak voor kerst de boel de boel te kunnen laten. Om met een goede gezondheid op 65e jarige leeftijd afscheid te nemen van het jachtig arbeidersbestaan na een lang en werkzaam leven. Het overkomt vandaag mijn bijna straatgenoot Harry Koenderink.

Ooit was Koenderink de beheerder van de vrijgemaakte kerk toen deze nog aan de Delleweg gevestigd was. Hij woonde zo’n beetje bij de kerk in. Later verhuisde het gezin Koenderink naar de Plataanlaan. De laatste jaren was hij werkzaam voor Abiant Bedum. Wat Koenderink precies met zijn vrije tijd gaat doen is mij niet bekend. Maar ik denk dat hij vol trots op menig kleinkind mag passen. Heel dichtbij maar soms ook wat verder weg. Daar heeft hij nu ook alle tijd voor! Dat u nog lang in alle vrijheid mag genieten van vele gezonde jaren samen met uw gezin!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69