Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Een verpulvering

Zo aan het eind van het jaar denk je alles wel gehad te hebben wat deze website betreft. Maar dat viel tegen of, in dit geval, alleszins mee. Dat het artikel van Michelle Bodde best wel een groot bereik zou kunnen halen, had ik wel verwacht. Dat ze alle records zou verpulveren niet.

En dus gisteren nog maar even contact met haar gezocht of ik nog wat extra aandacht aan haar gastcolumn mag besteden. Het onderwerp is natuurlijk niet de gemakkelijkste. Michelle vond het geen probleem: “Heb ik het in elk geval niet voor niets gedaan, leuk joh!” Ik denk dat de volgende reactie op het stukje een mogelijke verklaring is voor het grote bereik: “Maakt indruk, respect en sterkte en denk dat je zeker hier veel anderen ook mee helpt.”

Het artikel is inmiddels binnen 24 uur meer dan 3.000 keer bekeken vanaf meer dan 2.000 unieke IP-adressen. Een verdubbeling en verpulvering ten opzichte van het vorige record! Moet ik nu mijn hele top 31 van het jaar 2014 over de kop gooien? Nee, want deze uitverkiezing liep tot en met november.

Ik ben benieuwd of dit record binnen korte termijn verbroken kan worden. Misschien moet ik Michelle anders volgend jaar nog maar eens vragen om een bijdrage te schrijven. En dat terwijl ze van te voren aangaf: “Dat kan ik toch helemaal niet? Heb daar totaal geen ervaring mee!” Jaja, haha…..

Michelle hartelijk dank voor je mooie bijdrage en ik wens jou en jullie gezin veel sterkte toe met de behandelingen! Het verhaal nog niet gelezen?

Klik hier:Gastcolumn Michelle Bodde

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69