Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Verguisde Jasper Gast helpt Middelstum 3 aan overwinning

Middelstum 3 leed vorige week een gevoelige nederlaag uit bij De Fivel. De tot dan toe zonder puntverlies voetballende ploeg van captain Ronnie Medema leed een terechte 4-2 nederlaag bij de oranjehemden waardoor het de koppositie over moest laten aan het nog ongeslagen Siddeburen. Tot overmaat van ramp kwam vanmiddag de nr. 3 van de ranglijst, De Heracliden, op bezoek….

En dus moest er wat gebeuren. Gelukkig had Middelstum 3 de getergde Jasper Gast binnen de lijnen. Deze voormalige supersub van Middelstum 1 voetbalt tegenwoordig in het 2e maar verloor daar door allerlei blessureleed en een verminderde trainingsintensiteit zijn basisplaats. Gelukkig maar voor Middelstum 3….

Want de ontketende Gast nam hoogstpersoonlijk de eerste drie treffers tegen de runner up voor zijn rekening. Vooral de 3-1 was uitermate belangrijk en wonderschoon. Na een lange bal nonchalant dood gelegd te hebben via buitenkantje rechts, schoof hij de bal beheerst met zijn linker binnen. Daarmee brak hij de ban voor de blauwhemden die vervolgens simpel door tikten naar een ruime 7-2 overwinning, daarbij het nodige zelfvertrouwen tankend….

Of gastspeler Gast de volgende keer weer zijn opwachting mag maken bij Middelstum 3 is maar zeer de vraag. De opmerkelijke prestatie van de ietwat geblesseerde en licht ontvlambare Gast is ook hoofdtrainer Zijlstra en zijn secondant Hovenga niet ontgaan. Wie weet waar de vaak verguisde voetballer de volgende keer weer zijn opwachting mag maken. Maar deze 3 treffers pakken ze deze man uit Kantens niet meer af….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69