Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Kees van der Naald creëert gigantisch kassaverschil bij VV Middelstum

Dat was even schrikken vanmorgen toen uw columnist de voetbalkantine van de Voetbal Vereniging Middelstum binnenkwam. Net zoals bij vele andere verenigingen wordt het ook bij de VV steeds lastiger om vrijwilligers te vinden die achter de bar willen staan. Gelukkig kan dit intern door de spelers zelf opgelost worden door af en toe een bardienst te draaien. En zo kon het gebeuren dat Kees vanmorgen debuteerde, samen met side-kick Jan Mark Hof.

Toen ik mijn bakje koffie willen pakken, bemerkte ik tot mijn grote schrik dat deze teruggetrokken werd. ‘Een eurootje!’, brulde onze Cheester, ‘Du bist gain vrijwilliger’. Dat is even wennen na jarenlang gratis koffiegenot op de vroege zaterdagmorgen. Een ‘verworven vrijheid’ na jarenlang vrijwilligerswerk wordt gedecideerd door de neus geboord. ‘Kiek Maico, alweer een euro verdiend’, aldus een van trots glimmende Keessie.

‘Dat mag ook wel want hest al een gigantisch kassaverschil gecreëerd door op allerlei knopp’n te rammen. ‘t Is gain speelgoud!’ U begrijpt het, de toon was weer gezet in de kantine vanmorgen. Ze zijn nog geen vrienden voor het leven dus.

Ben benieuwd hoe het kassaverschil doorwerkt vandaag en of deze bardienst Kees zijn spel ten goede komt. Volgens eigen zeggen heeft hij gisteravond speciaal rekening gehouden met deze activiteit en het rustiger aan gedaan in het nachtleven. We zijn natuurlijk zeer nieuwsgierig hoe één en ander zich door vertaalt in het veld…

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69