Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zien en gezien worden tijdens Promotiedagen Noord Nederland

Ook ik ben gisteren nog even in Martiniplaza geweest tijdens de Promotiedagen Noord Nederland. En ik was niet de enige! Ruim 600 bedrijven geven acte de presence tijdens dit gebeuren, het is er kortom een gezellige drukte. Netwerken alom dus. Maar ook zien en gezien worden. Veel bekenden tegengekomen van allerlei pluimage. Een praatje hier, een borreltje daar. Vele ondernemers presenteren vol trots hun onderneming inclusief artikelen of services. Maar ook vertegenwoordigers van vele gemeenten laten hun gezicht zien in één van de ruime hallen van Martiniplaza. Herkent u uw stand of uzelf terug op één van de foto’s?

Mocht u nog heen willen, het kan nog tot vanavond 22.00 uur….

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69