Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Middelstum op zijn mooist…..

Gisteren plaatste ik een prachtige foto vanuit de Betuwe via een nieuwsflits op mijn website. ‘Nederland op zijn mooist’ zo luidde de kop die ik aan het artikel meegaf. Vanmorgen vond ik in de inbox een prachtige foto die opvallende gelijkenissen vertoond met de foto van gisteren. En deze foto is genomen in……. juist ja Middelstum! Met als begeleidend commentaar:

N.a.v. iets wat jij gepost had over een fotograaf, wilde ik toch nog even deze foto met je delen. Rond 5 uur ‘s morgens gemaakt een paar jaar geleden. Ja, in Middelstum! Nou ben ik wel niet een echte fotograaf en heb niet een supercamera, maar in de vroege ochtend kan je soms inderdaad best een mooi plaatje schieten! Groet’n Annemarie Aikema.

En daarin heeft ze natuurlijk helemaal gelijk. Een prachtige weerspiegeling van Molen ‘De Hoop’ in Het Boterdiep tijdens een mooie zonsopkomst. Maakt dit Middelstum toch weer tot het mooiste plaatsje van Nederland? Kijk en oordeel zelf. Annemarie dank in elk geval voor je mooie bijdrage!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69