Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nederland op zijn mooist….

U weet dat ik u graag mag vermoeien met verhalen en foto’s van hoe mooi Middelstum wel niet is, als pareltje van Het Hoogeland. Maar soms moet ook ik toegeven dat er sprake is van baas boven baas. Vanmorgen kwam ik deze foto tegen op twitter, gemaakt door een fotograaf met de twitternaam @betuwefotograaf. De foto is vanmorgen om 05.30 uur genomen. Vroeg plassen derhalve, maar wat een prachtig resultaat.

De Betuwe en Nederland op zijn mooist! De opkomende zon die een molen en de directe omgeving in een schitterende gloed plaatst. Het meanderende water, een mystieke damp afgevend, maakt het plaatje compleet. Voeg daarbij nog een prachtige lucht en je zou bijna de neiging krijgen om morgenvroeg zelf zo’n mooie foto te maken. Maar fotograferen is ook een vak natuurlijk. Deze fotograaf blijkt het ook bij avond heel goed te kunnen……

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69