Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Dames VV Middelstum/KRC tobbend kampioen?

Het ene kampioenschap is nog niet gevierd (F1) of de volgende dient zich al weer aan. Vanmiddag kunnen de dames van de VV Middelstum/KRC het felbegeerde kampioenschap binnen slepen. In de thuiswedstrijd tegen De Pelikanen is een punt genoeg voor een hele dag feest in en om de Middelstumer voetbalkantine. Om alvast in de stemming te komen, staat er al een verkoelende en tropische verrassing klaar voor de dames: een heuse jacuzzi. Dat zou toch wat zijn: tobbend kampioen worden! Voor weinigen weggelegd. Of er ook sprake is van een groots tobbende en topless viering is een vraag die vele mannelijke supporters nu bezighoudt. Ik zou zo zeggen, kijk en oordeel zelf! De kampioenswedstrijd vindt onder stralende omstandigheden plaats op het sportpark aan de Coendersweg, aanvang 12.15 uur. Dames, succes!!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69