Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Pom, Pom, Brasil!

Louis heeft zijn eerste moeilijke keuze gemaakt door zijn voorlopige selectie samen te stellen. Nog even en dan barst het voetbalgeweld los in het kolkende Brazilië. De voetbalhormonen gieren menig Oranje-fan reeds door de keel. Koren op de molen van Henk de Haan die samen met de Lopster gitaarvirtuoos Ger Warink de WK-hit van dit moment gemaakt heeft: Pom, Pom, Brasil! Mooi in alle eenvoud, opgenomen in oranje “Café De Kachel” in Groningen. Het zou mooi zijn als dit aanstekelijk nummer onze jongens ook weet op te hitsen tot grote hoogtes! Wees gewaarschuwd: de melodie blijft in je hoofd zitten……. Benieuwd naar het resultaat, klik op onderstaande link.

Pom, Pom, Brasil! 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69