Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gezegende Siep Brink heeft Limburg bereikt…..

Per fiets 2700 km afleggen van Uithuizen naar Santiago de Compostela. Ik geef het u te doen. Gisteren bereikten Siep en zijn kompaan Eddy Buisman Roermond. De eerste 400 kilometer zijn dus inmiddels weggereden. Vandaag volgt Duitsland (Aken) waarna deze etappe beëindigd wordt in België. Het gaat voorspoedig dus, op wat loze kilometers (verkeerde kant van de Maas te pakken), materiaalpech en enkele regenbuien na.

Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken! De zegende woorden van pastoor Wellen uit Uithuizen maandagmorgen missen hun invloed dus niet. Hoewel er kort na het uitspreken hiervan een hoosbui uitbrak. Een soort van zondvloed dus. Zonde natuurlijk, maar als de rampen niet groter worden…. Eddy Buisman kan overigens smakelijk vertellen over deze barre fietstocht. Tot dusver valt er dagelijks een reisverslag te lezen van beide mannen, vol met leuke anekdotes. Als u meer over beide avonturiers wilt lezen, klik dan op deze link: www.fietsenmeteddy.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69