Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Zerina Greven

Naam: Ik ben Zerina Greven.

Adres, woonplaats: Ik woon in de stad in de Oosterpark-wijk aan de Oosterhamrikkade.

Leeftijd: In februari ben ik 29 jaar geworden.

Burgerlijke staat: Ik ben heel gelukkig met mijn vriend Ingmar.

Beroep: Sinds maart van dit jaar ben ik coördinerend begeleider, bij een zorginstelling waar zorg geboden wordt aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en de ziekte van Huntington.

Hobby’s: Mijn hobby’s zijn reizen en tijd doorbrengen met mijn dierbaren. Ik hou van uitgaan en een festival op zijn tijd. En daarnaast vind je mij regelmatig in de sportschool.

Lievelingsgerecht: Je kan mij wakker maken voor zoete aardappelfriet met truffel mayonaise… Maar voor de rest laat je mij maar lekker slapen.

Mooiste film ooit gezien: Ik ben niet echt een filmliefhebber, daarvoor heb ik teveel onrust in m’n kont. Ik kijk af en toe naar series en documentaires.

Mooiste boek ooit gelezen: Hahaha, mooiste boek. Vind het heel erg om te zeggen en bijna gênant. Maar ik val altijd in slaap wanneer ik een regel van een boek heb gelezen. Heb van alles al geprobeerd maar lezen is niks voor mij. Helaas zal het wel moeten in mijn huidige functie en dan moet je denken aan e-learningen maken, boeken lezen over ziektebeelden, boeken over leiderschapkwaliteiten, enz..

Kijkt het liefst naar: Naar series die waargebeurd zijn, of reality-tv. Niet na denken en dom tv-kijken. I love it.

Beste popsong aller tijden: Mijn favoriete song is ‘It’s all coming back to me now’  van Celine Dion. Deze luister ik regelmatig met mijn vriendinnen en dan zingen wij uit volle borst het hele nummer mee. De buren kunnen mooi meegenieten. Nachtegaaltjes dat we zijn.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik heb niet perse een specifieke versiertruc, maar ben ontzettend spontaan en heb daardoor snel leuke contacten. Wel leuk om te vertellen is dat mijn huidige vriend mij versierd heeft door heel direct via Instagram in mijn dm te sliden…..

Mooiste plekje van het Hogeland: Misschien niet helemaal het antwoord op de vraag, maar mijn enige antwoord is de prachtige stad Grunn.

Favoriet vakantieland: Vorig jaar heb ik mijn beste vriendinnetje opgehaald van haar wereldreis in Bali. Dit eiland heeft een speciale plek in mijn hart omdat de mensen fantastisch zijn, maar ik daarnaast ook echt mezelf heb teruggevonden.

Mooiste stad: De mooiste stad, daar is maar één antwoord mogelijk: ‘Er gaat niet boven Groningen’.

Favoriete auto: Ik heb geen favoriete auto, want ik verkies de motor boven een auto. De vrijheid als je daarop zit en dat samen met mijn vriend te kunnen delen maakt het helemaal af.

Waar heb je spijt van: Spijt komt niet in mijn woordenboek voor. Mijn uitspraak is: ‘ik heb liever spijt van dingen die ik gedaan heb, dan dingen die ik niet gedaan heb’.

Wat zou je ooit nog willen doen: Met vriendinnen en een volle portemonnee naar Ibiza gaan om daar mooie herinneringen te maken.

Droomman/vrouw: Heel eerlijk, ik heb niet perse een beroemde droomman. Heel cliché misschien, maar mijn vriend is mijn droomman.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Voor een goed feestje mag je mij zeker wakker maken. Maar ik kom ook altijd mijn bed uit wanneer de nood aan de man is met een van mijn vriendinnen of familie.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn prachtige nichtje Zoë. Inmiddels is ze 1,5 jaar en ik ben ontzettend trots op haar.

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn peetvader Anno. Ook omdat ik geen afscheid van hem heb kunnen nemen.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik geef het stokje graag door aan Danya Teisman-Stuitje.

Wil je verder nog iets kwijt: Leuk dat ik ben gevraagd om de 25 vluggertjes te beantwoorden. Mijn binding met Middelstum is op dit moment vooral via mijn vrienden die er wonen. Zelf heb ik jaren in Middelstum gewoond, een mooi dorp. Daarom voel ik mij ook vereerd dat ik deze vragenlijst mag beantwoorden!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69