Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Adventurepark Waddenfun Wehe-den Hoorn, het grootste indoorklimpark van Nederland!

De eerste keer dat ik bij Waddenfun kwam, was tijdens een bijeenkomst van de Open Coffee Club ‘t Hogeland. Toen reeds keek ik mijn ogen uit ondanks dat het nog lang niet zo groot en mooi was als nu. Wanneer ik er tijdens vroege fietstochten wel eens langskom dan denk ik steevast ‘wat een mooi plekje is dit toch!’. Ik had altijd nog het voornemen om er een keer heen te gaan voor een interview. Enige weken geleden was het zo ver. En toen kwam ik er dankzij het interview met Siegrid Hekma achter dat Adventurepark Waddenfun inmiddels veel meer is dan klimmen alleen.

Hoe zat het ook al weer? In 2013 werd Waddenfun opgericht door Siegrid Hekma en Ron en Maureen Claassen. Maureen sloeg andere wegen in maar onlangs kwam Siegrid en Ron hun dochter Nynke de gelederen versterken. Samen willen ze het park gestaag nog verder uitbreiden en daarmee ook de bezoekersaantallen die sinds de beginjaren zijn verdubbeld. Inmiddels weten mensen uit heel Nederland Adventurepark Waddenfun te vinden en zij zijn allemaal ambassadeurs geworden van het park en ons prachtig Hogelandgebied. Waddenfun werd niet voor niets enige jaren geleden beloond met de ‘Leukste uitje van Groningen-award’!

In het begin werd de grote schuur ingericht tot een klimpark inclusief buitenkabelbaan. Inmiddels is er een extra zaal en een extra bovenverdieping waardoor ook de cateringmogelijkheden flink zijn uitgebreid. Maar hierdoor kunnen er ook meer (buiten)activiteiten georganiseerd worden zoals lasergamen, boogschieten, break in escaperoom en een Waddenspel. En door de verhuur van kano’s kan het mooie gebied rondom het klimpark via het water verkend worden. Met de zomervakantie in zicht kan aan de Trekweg 1 in Wehe-den Hoorn een prachtig en gevarieerd dagje uit aangeboden worden.

Niet alleen op individueel- en gezinsverband biedt Adventurepark Waddenfun ongekende mogelijkheden maar ook grotere vriendengroepen of personeelsuitstapjes kunnen er georganiseerd worden. Of vergaderingen en teambuildingactiviteiten. In overleg is veel te regelen! Mensen met een (tijdelijke) fysieke en mentale beperking zijn soms tot tranen toe geroerd wanneer ze ontdekken dat ze meer kunnen dan van te voren verwacht.

En zo valt er nog zo veel te vertellen over dit uniek gebeuren in Wehe-den Hoorn. Maar daarvoor verwijs ik u graag door naar het interview wat ik onlangs met Siegrid heb gehouden: https://bert-koster.nl/2024/04/26/siegrid-hekma-over-adventurepark-waddenfun-het-grootste-indoorklimpark-van-nederland/. Veel informatie is ook te vinden op de website www.waddenfun.nl. En uiteraard zijn ze te volgen via Facebook en Instagram: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063548921838 en https://www.instagram.com/adventureparkwaddenfun/. Op naar Wehe dus voor een prachtig dagje uit!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69