Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Marieke Bootsma is er met MariekesMood Bedum voor rouwende kinderen en jongeren!

‘Kennis over rouw en het ervaren van steun bevordert het rouwproces. Vertrouwen dat het na verloop van tijd beter wordt, ook al geloof je dat aanvankelijk nog niet, zorgt voor veiligheid. Door dit op scholen een terugkerend onderwerp te laten zijn, zal dat bijdragen aan een veilig schoolklimaat. En dat is een voorwaarde om je te kunnen ontwikkelen. Een kind dat zijn verhaal kwijt kan zal dus beter presteren dan wanneer dat niet kan. Schoolprestaties zullen dan ook verbeteren.’ Was getekend, Marieke Bootsma!
Marieke Bootsma

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69