Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Piet Schudde

Naam: Piet Schudde 

Adres, Woonplaats: Winsum 

Leeftijd: 41 jaar 

Burgerlijke staat: Samenwonend 

Beroep: Manager HR bij Univé Noord-Nederland. 

Hobby’s: Wandelen, fietsen, tuinieren, klussen (zolang het maar overzichtelijk is) en lekker weekendjes weg om Nederland verder te verkennen. Ik ben in de basis ondernemend voor mezelf en in verbinding met anderen, maar mag ook graag even relaxed een drankje doen met vrienden en/of familie. 

Lievelingsgerecht: Oei, ik hou erg van lekker eten. Ik kan ook koken, maar ben nog beter in lekker eten klaar maken. Favorieten zijn stoofpotten, soepen en sushi.

Mooiste film ooit gezien: Ik heb niet echt een favoriete film, maar onlangs heb ik Oppenheimer gezien. En dat is toch echt wel een goede film. 

Mooiste sportmoment ooit: Een sportmoment wat mij erg is bijgebleven is natuurlijk de bekerwinst van FC Groningen in 2015. Met z’n allen op de grote markt! Man, wat was dat fantastisch! Overigens ook aan deze dag mijn vriendin overgehouden. Dubbele winst, zeg maar😉. 

Mooiste boek ooit gelezen: Momenteel ben ik erg geboeid door “Omarm de chaos” van Jan Rotmans, maar dat is een vaktechnisch boek. Maar “Ik ben pelgrim” van Terry Hayes is ook echt een aanrader. 

Kijkt het liefst naar: De wereld in! Blijf het mooie zien.

Beste popsong aller tijden: Wat een moeilijke vraag. Er is zoveel mooie muziek in allerlei genres, maar dan kies ik toch voor “Innuendo” van Queen. Daar zit echt alles in. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Wil je ook een appel? 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Ik fiets of wandel altijd graag door het Reitdiepdal.  

Favoriet vakantieland: Italië en dan m.n. de Toscane. 

Mooiste stad: Ik maak er mooiste steden van: Praag en Barcelona. En in Nederland gewoon Groningen (topstad).

Favoriete auto: Ooit eens een nieuwe Alfa Romeo MITO gekocht en zelf laten stijlen. Vink; ook weer gedaan. Maar eigenlijk boeien auto’s mij niet zoveel. In tegenstelling tot Judith; zij bepaalt over het algemeen welke auto het wordt. Daar weet zij ook veel meer van. 

Waar heb je spijt van: Niks. Soms zou je dingen anders doen, maar spijt is een groot woord. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Nog zoveel, maar vooral veel nieuwe dingen blijven ontdekken en blijven leren. 

Droomvrouw/man: Judith 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Sushi of een goed gesprek. 

Hoogtepunt uit het leven: Dat zijn er gelukkig heel veel. Maar de lustrumfeesten die we vroeger met Jeugdsoos De Zolder hebben georganiseerd, maken mij nog steeds heel erg blij als ik eraan terugdenk!

Dieptepunt uit het leven: Beetje cliché, maar dat is toch het verlies van dierbaren. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Kees Pol uit Winsum. Hij heeft altijd mooie verhalen, is lekker enthousiast en volgens mij zou hij het ook leuk vinden om mee te doen. Moio Kees! 

Wat wil je verder nog kwijt: Ken uzelf!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69