Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Total Geo Service Instruments (TGSI) Bedum, Siegard Zijl

Naast Topcon-dealer is Siegard Zijl van Total Geo Service Instruments (TGSI) ook leverancier van Levelfix, Eijkelkamp, Nedo apparatuur en Propaint markeerverf. Dus voor iedereen die werkzaam is bij een bouw-, loon- of hoveniersbedrijf, bij wegenbouwers en infrabedrijven of bij een gemeente is hij de juiste partner. Niet alleen voor nieuwe instrumenten kunt u bij hem terecht maar ook voor gebruikte. Maar de service gaat nog veel verder. Want met al zijn werkervaring weet Siegard alles op het gebied van land- en (industrie)bouwmeetkunde. Kalibreren, repareren en onderhoud van allerlei meetapparatuur, hij draait er zijn hand niet voor om!
Siegard Zijl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69