Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Total Geo Service Instruments (TGSI) Bedum, Siegard Zijl

Onlangs mocht ik bij de familie Zijl aan de Industrieweg 7 in Bedum langskomen. Terwijl Sandra druk bezig was met het hele administratieve gebeuren, kreeg ik van Siegard een rondleiding door het bedrijfspand. In 2013 nam hij TGSI over van zijn toenmalige werkgever. Inmiddels brengt hij zo’n 25 jaar land- en bouwmeetkunde-ervaring met zich mee. Mooi toch dat je alle ins en outs van je vak vanuit de praktijk meegekregen hebt. Dan kun je de klanten van deskundig advies voorzien. Dat lukt prima want Siegard heeft service hoog in het vaandel staan én in de naamgeving natuurlijk, dat zegt al genoeg.

TGSI is Topcon-dealer en levert o.a. Bouwlasers, Totalstations, Theodolieten en GPS-systemen. Daarnaast is hij leverancier van het Griekse merk Laserelectronics die gespecialiseerd is in  2D-machinebesturing. Dit alles wordt ondersteund door accessoires en toebehoren. Van duimstok tot zeer geavanceerde meetapparatuur. Daarvoor kun je dus in Bedum bij Siegard terecht of in de webshop topcontools.nl of tgsi.nl.

Maar de service gaat nog veel verder. Want met al zijn werkervaring weet Siegard alles op het gebied van land- en (industrie)bouwmeetkunde. Kalibreren, repareren en onderhoud van allerlei meetapparatuur, hij draait er zijn hand niet voor om. In zijn werkplaats aan de Industrieweg voert hij deze werkzaamheden uit.

Een totaalplaatje dus wat hij kan leveren. Want naast Topcon-dealer is hij ook leverancier van Levelfix, Eijkelkamp, Nedo apparatuur en Propaint markeerverf. Dus voor iedereen die werkzaam is bij een bouw-, loon- of hoveniersbedrijf, bij wegenbouwers en infrabedrijven of bij een gemeente is hij de juiste partner. Niet alleen voor nieuwe instrumenten kunt u bij hem terecht maar ook voor gebruikte. Loop gerust eens bij hem binnen en mocht hij er zelf niet zijn dan kan Sandra ervoor zorgen dat de mogelijke vragen snel en adequaat afgehandeld worden!

Kijk eens op de websites www.tgsi.nl en www.topcontools.nl. En TGSI is ook via Facebook en Linkedin te volgen: https://www.facebook.com/TGSI.nl / https://www.linkedin.com/company/total-geo-service-instruments-tgsi/. ‘Meten is weten, gissen is missen!’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69