Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Met Olaf en Sandra terugblikken op de vliegende start van Grandcafé Hunsingo in Winsum

‘We zijn van dinsdag t/m zondag geopend en hebben nog geen dag gehad zonder aanloop. Gisteren beleefden we op een dinsdag met zeventien gasten een relatief rustige dag. Maar in de weekenden hoef je, zonder aan het begin van de week te reserveren, echt niet te proberen om hier nog te kunnen eten. Op drukke dagen komen hier een kleine honderd gasten langs. Zestig voor een diner en dan nog eens dertig lunchers.’ Olaf en Sandra beleven een vliegende start met Grandcafé Hunsingo in Winsum!
Olaf en Sandra over Grandcafé Hunsingo

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69