Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

G-tech Autoservice Ulrum, Michiel Geertsema

Toen ik anderhalf jaar geleden bij Stefan Valkema van Valkema Bandenservice Ulrum aan de Haarlanden in Ulrum langskwam, zat hij nog als enige ondernemer in de loods. Eind vorig jaar mocht ik er terugkomen om Michiel Geertsema te interviewen. Deze inwoner uit Leens had namelijk met zijn G-tech Autoservice, een afkorting van Geertsema Techniek Autoservice, inmiddels ook zijn intrek genomen in het pand. Gezamenlijk kunnen beide ondernemers een totaalplaatje op autogebied aanbieden en elkaar versterken.

Stefan kan immers rechtstreeks bij de bandenimporteur bestellen en is daardoor qua prijsstelling heel scherp. En Michiel neemt met G-tech Autoservice ruim twintig jaar werkervaring mee, zo gaf hij onlangs in een uitgebreid interview aan: ‘Je kunt bij mij terecht voor APK-keuringen, ik ben een gediplomeerd keurmeester namelijk, onderhoud, aircoreparaties, diagnoses stellen, storingen oplossen en ruit/schade-afhandeling.’

Michiel is zijn hele leven al geïnteresseerd in de techniek: ‘Die interesse zat er bij mij van jongs af aan in. Ik was zeer geïnteresseerd in de techniek van auto’s, motoren en elektra en was dus vaak aan het sleutelen. Ik heb rond mijn twintigste mijn eerste autotechnicus-diploma gehaald en daarop volgden onder andere APK-keurmeesterpapieren en een airco-certificaat. Ook heb ik voor elektrische auto’s volgens de NEN9140 norm certificaten als vakbekwaam persoon gehaald.’ Van alle (auto)markten thuis dus deze man die alvorens voor zichzelf te beginnen 21 jaar bij één en dezelfde werkgever gewerkt heeft in Niekerk.

Daar leerde hij alles over het autovak, inclusief praktische zaken zoals overleggen en afspraken maken met de klant. Maar op den duur was er toch een moment waarop je denkt: ‘Is dit het nou?’ Dat lag niet aan het werkplezier en dus begon Michiel na te denken over de start van een eigen bedrijf. Begin 2023 was het zo ver en eerst combineerde hij dit nog met het werken bij zijn oude werkgever. Maar op den duur kreeg G-tech Autoservice het zo druk dat Michiel door de week alle dagen op de Haarlanden te vinden is.

‘Ik werk hard aan mijn zichtbaarheid en naamsbekendheid om mijn potentiële klanten te laten zien wat ik te bieden heb. Vertrouwen opbouwen in het werk wat je levert is hierbij erg belangrijk. Door een hoge servicegraad te combineren met goede reparaties tegen een faire prijs, bouw je vanzelf een goede naam op en weten steeds meer mensen je te vinden.’ Op naar de Haarlanden in Ulrum dus voor onder andere onderhoud en reparaties!

Wil je meer weten over Michiel en zijn G-tech Autoservice, klik dan even op deze link: https://bert-koster.nl/2023/10/03/michiel-geertsema-is-met-g-tech-autoservice-thuisgekomen-op-de-haarlanden-in-ulrum/. Michiel is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/MichielGeertsema83. Contactgegevens: 06-53387666 of info@g-techautoservice.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69