Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Primera Kooi Uithuizen, Patrick Kooi

Laatst maakte ik via de vluggertjesrubriek nader kennis met Patrick Kooi: https://bert-koster.nl/2024/02/06/de-25-vluggertjes-van-patrick-kooi/. De jongeman die bij de vraag wat zijn hoogtepunt in het leven is, de overname van de Primera-winkel in Uithuizen noteerde. Wat mij opviel aan deze overname is dat Patrick, zelf ook uit Uithuizen afkomstig, nog maar 23 jaar is. En dus heeft hij al op jonge leeftijd een hele mooie ondernemersstap gezet door deze gezellige winkel, gelegen aan de Oosterstraat in hartje Uithuizen, een jaar geleden over te nemen. Chapeau en een diepe buiging dus voor Patrick die bekend staat als vriendelijk, open en ondernemend.

In een eerder werkleven was hij reeds kassamedewerker bij de Jumbo en daarna verkoper en assistent-manager bij de Scapino. Het omgaan met klanten is hij dus wel gewend en hij geniet van de sociale contacten die dat met zich meebrengt. ‘Even naar Primera’ is wat dat betreft ook ‘Even naar Patrick’.

De winkelformule Primera staat bekend als een ‘gemakswinkel’ waar je makkelijk en laagdrempelig naar binnenloopt voor tijdschriften, boeken voor jong én oud, beauty en wellness, eten en drinken, muziek en media, wonen en tuin, speelgoed, schoolartikelen, cadeaus, cadeaubonnen, wenskaarten, relatiegeschenken, allerlei spelletjes, kantoorartikelen en diverse kansspelen. Ook kun je er voor allerlei postzaken terecht.

De keuze is reuze inderdaad. Wil je iets hebben voor bijvoorbeeld Kerst, Sinterklaas, geboorte, housewarming, Valentijns-, Moeder- of Vaderdag of een passend verjaardagscadeau uitzoeken? Bij Primera in Uithuizen slaag je altijd! Voor de boekenwurmen is er bijvoorbeeld een aparte boekentafel. Heerlijk om even rustig en gezellig rond te ‘snusteren’ in de nieuwste boeken.

Benieuwd of een bepaald artikel voorradig is? Bel dan gerust even met 0595-431436 of mail naar kooiuithuizen@primera.nl. En Patrick is met Primera Kooi uiteraard ook te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/primerakooiuithuizen) en Instagram (https://www.instagram.com/primera.kooi.uithuizen/). Daar kunt u reeds volop inspiratie opdoen over het te kopen artikel of cadeau. Allemaal op naar Primera Uithuizen dus voor al uw cadeaus en ontspanning!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69