Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Vishandel Buitjes, Harm Buitjes

De uit Warffum afkomstige Harm Buitjes ken ik van zijn zeer gevatte vluggertjesbijdrage: https://bert-koster.nl/2023/02/02/de-25-vluggertjes-van-harm-buitjes/. Eerder maakte ik dankzij de rubriek pensionado’s al kennis met zijn vader: https://bert-koster.nl/2021/07/07/henk-buitjes-visser-en-psychisch-verpleegkundige/. En wie aan de familie Buitjes denkt, denkt aan Zoutkamp, de visserij, genoat en de handel. Waar pa de vis nog steeds met schepen vol binnen haalt, daar is Harm voor de verkoop via Vishandel Buitjes. En dat gaat deze op Facebook zeer actieve jongeman heel goed af. Dat getuige ook zijn slogan: ‘Harm’s vis, lekker fris!’

‘De familie Buitjes vindt zijn oorsprong in Zoutkamp en is daar middels tien generaties reeds eeuwenlang verbonden met de visserij op zowel zoet als zout water. Harm zijn vader heeft een visserskotter, de ZK-37, het vlaggenschip van Vishandel Buitjes. Vader heeft altijd voor echt verse vis gezorgd. Met Vishandel Buitjes wil Harm deze smaak en beleving met de echte lekkerbekken delen! Om er zorg voor te dragen dat Vishandel Buitjes altijd verse vis levert, wordt er op de dag van aanmeren een bezorgronde gedaan. Hierdoor kan men een versgarantie leveren.’ Aldus de korte introductie over de familie op de website.

En bent u inmiddels zeer nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Vishandel Buitjes? Klik dan even op dit linkje: https://www.vishandelbuitjes.nl/assortiment. De keuze is reuze inderdaad. Verse vis, diepvriesvis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis, barbecue en gourmet en bijproducten, het is allemaal te verkrijgen via Harm. En het bestellen kan dus ook online via het winkelwagentje.

De bestellingen die voor vrijdag binnenkomen, worden de zaterdag erop langs gebracht. Ophalen in Warffum aan de Wethouder G. Reinderstraat 17 kan ook elke zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Dan kunt u eventueel direct even kennismaken met Harm zelf. Woon je in de omgeving van Dokkum? Dan kun je elke vrijdag en zaterdag terecht bij Harm zijn viskar van 10.00 tot 17.00 uur voor een heerlijk gebakken visje!

Contactgegevens: 06-44832525 of info@vishandelbuitjes.nl. En uiteraard is Harm dus met Vishandel Buitjes ook op Facebook actief en daar kunt u profiteren van de scherpste aanbiedingen: https://www.facebook.com/vishandelbuitjes. Op naar Warffum dus of laat uw bestellingen thuis bezorgen. Want ‘Harm’s vis, lekker fris’! En zo is het…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69