Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Grandcafé Hunsingo Winsum, Olaf en Sandra Beuving

Tijdens onze jonge jaren waren Olaf en ik achterburen. Hij woonde met zijn ouders op een doalders mooi plekje aan de Trekweg in Middelstum met een prachtig vrij uitzicht op Doord. En ik woonde hemelsbreed honderd meter bij hem vandaan in de G.A.-straat. In de loop der jaren liepen onze woonplaatswegen uiteen. Olaf settelde zich met Sandra in Baflo waar ze beiden Café Beuving runden. Wederom een mooie plek. Daar kwam ik achter toen ik met de Open Coffee Club een bezoek aan ze bracht en Sandra ons rondleidde door het gebouw….

Over een doalders mooi plekje gesproken. Die hebben ze nu weer met Grandcafé Hunsingo. Gelegen aan de Onderdendamsterweg 8 in Winsum op de plek waar vroeger Zwarte Rie de scepter zwaaide. Het bloed kruipt hiermee waar het niet gaan kan. Want de familie Beuving verkocht immers hun eetcafé in Baflo om andere wegen in te slaan. Olaf werd er kok i.p.v. uitbater en Sandra ging de zorg in. Maar toen Tom de Boer van het gelijknamig timmerbedrijf, die het pand eerst grondig aanpakte, eens met Olaf in gesprek raakte, was daar de vraag of hij niet de nieuwe uitbater wilde worden….

En u kunt het eindresultaat raden, Grandcafé Hunsingo was geboren! Het bestaand personeelsbestand werd overgenomen waardoor Sandra ook nog in de zorg kan blijven werken. Maar uiteraard ondersteunt ze Olaf waar nodig. En dat is hard nodig want Grandcafé Hunsingo kende een vliegende start. Niet alleen qua diners maar ook met de lunches is het al lekker druk. Met als gevolg dat de lunchmogelijkheden in het nieuwe jaar uitgebreid worden. Naast lekker eten, kun je je ook prima ontspannen bij hen. Bijvoorbeeld met een gezellig potje biljarten. Of gezamenlijk bijpraten rondom de grote stamtafel.

‘In ons grandcafé in Winsum streven we ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren, waar iedereen zich thuis kan voelen. Of je nu met vrienden wilt bijpraten, een romantisch diner voor twee wilt plannen, of gewoon in je eentje wilt genieten van een smakelijke maaltijd, bij ons ben je altijd welkom. Onze menukaart en wisselende gerechten bieden een ruime keuze. We verwelkomen je graag voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Winsum!’ Aldus de openingspagina van hun fraaie website.

Maar ook: ‘Iedere maand een ander menu! Maandelijks bieden wij je een selectie van heerlijke gerechten aan, zodat je altijd iets nieuws kunt proberen. Wil je liever weten waar je aan toe bent? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben op onze menukaart ook vaste gerechten staan die altijd beschikbaar zijn. Veel van onze gerechten zijn daarnaast ook mogelijk in een vegetarische variant.’ Voor elk wat wils inderdaad.

Babbelen met Olaf en Sandra

Op naar Winsum dus! Check gerust www.grandcafehunsingo.nl voor de openingstijden. Uiteraard zijn ze ook te volgen via Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100089179062046). Contactgegevens: 06-29076712 / info@grandcafehunsingo.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69