Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Ons Washoek Zoutkamp, Anna Beerda

‘Veel campings, hotels, B&B’s en bedrijven uit bijvoorbeeld Lauwersoog, Zoutkamp en Winsum maken reeds veelvuldig gebruik van haar diensten. De te wassen spullen worden opgehaald of gebracht en tijdens de wisseldag vervangen door de gewassen en schone spullen. Ook particulieren kunnen prima bij haar terecht voor bijvoorbeeld de stomerij. Maar ook voor het wassen van dekbedden en gordijnen draait ze haar hand niet om. Tevens kunnen wasparfums bij haar gekocht worden.’ En binnenkort verhuist Ons Washoek van Anna Beerda naar de Haarlanden in Ulrum!
Ons Washoek, Anna Beerda

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69