Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Op zoek naar het zomergevoel in Ten Post, Winneweer en Lellens

Hoofdadverteerder Restaurant Bij de Molen mag natuurlijk niet op deze kiekjes ontbreken.

Lellens zal mij ook nog wel een tijdje bijblijven. Want wat word ik op een dwaalspoor gezet wanneer ik het bord Griesbeek tegenkom. Vast een gehucht vlak voor Lellens vol met diepgelovige mensen gezien het bord ‘Hij heeft het laatste woord’, zo bedenk ik mij. Maar even later zie ik dat ik daadwerkelijk Lellens aangedaan heb wanneer ik het dorp uitrij. Wat gaat hier mis?
Ten Post, Winneweer en Lellens

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69