Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Ursula Sennema, In Groningen

‘Op de Zaagmuldersweg huist de ziel van het oude Oosterparkstadion. Wie de ogen sluit hoort het gejuich en ziet toeschouwers, mannen op leeftijd, van blijdschap hun bolhoed de lucht ingooien. Ik kijk omhoog naar de muurschildering van Dick Nanninga. Opgegroeid in het Oosterpark, genegeerd door Groningen, gerehabiliteerd bij Veendam, Roda JC, MVV en het grote Oranje. Door dit aandenken terug op geboortegrond. Nanninga voetbalt nu in de voetbalhemel, hij schiet met de kop, en kijk, hij heeft zijn beide benen weer.’ Ursula Sennema trakteert ons op een vakantietoegift in de vorm van een extra gastcolumn!
Ursula Sennema

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69