Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Rigte Jan ten Kate, Meedoen is belangrijker dan winnen

‘Op die zaterdag merk je dat de wedstrijden minder gezellig worden. Komt het door die biertjes of komt er spanning in de beentjes? Opeens lijkt meedoen niet meer voldoende en wil bijna elk team door naar de volgende ronde. De olympische gedachte is wat minder in tel. De reacties richting de arbitrage worden wat feller en de duels wat steviger. Is dat erg? Ik vind dat wel meevallen, zolang het binnen de perken blijft.’ Ook scheidsrechter Rigte Jan ten Kate heeft genoten van het Bedrijvenvoetbal in Bedum!
Rigte Jan ten Kate

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69