Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Jaap Nienhuis (Jopke Nainhoes)

Vorige week was er bij Babbelen met Bert sprake van een gecancelde afspraak, deze week liep pensionado’s in de soep door een fout in de agendabeheer. Gelukkig hebben we de oude doos nog. Toen ik net begon met de website, was ik regelmatig op zoek naar bekende(re) Groningers om mijn naamsbekendheid te vergroten. En naar mooie verhalen natuurlijk, bijvoorbeeld voor het onderdeel pensionado’s. En waar kun je dan beter terecht dan in Usquert bij Jopke Nainhoes?! En die ging er destijds met een sigaar in de mond eens goed voor zitten…..
Jopke Nainhoes

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69