Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Persbericht: Fysio2fit in Winsum opent de deuren!

Zaterdag 3 juni is het dan zover, de officiële opening van Fysio2fit. Dit nadat ze eigenlijk al 9 maanden draaien! Het is een bijzondere periode voor de mannen & vrouwen van Fysio2fit en in het bijzonder voor Neil Judkins, de man die hier in 2015 startte op 12 vierkante meter. Nu we zo vlak voor de opening door het gebouw lopen, straalt hij van trots op wat hier nu staat.

Neil doet dit samen met Ramon Kauw en Rick Schaaphok en samen bestieren zij de gloednieuwe fitness en een wellnessgedeelte in de vorm van floating. Daarnaast zijn er in dit prachtige pand ontzettend veel activiteiten, vooral op het gebied van gezondheid en welzijn.

‘Dat is ook de kracht van deze locatie’, aldus Judkins. ‘Doordat wij krachten bundelen worden we en de mensen vanuit de hele regio er allemaal beter van. Daarnaast willen wij ondanks dat we al behoorlijk groot zijn aandacht houden voor persoonlijke aandacht. Binnen de fitness willen we uitstralen dat we klaar staan voor mensen en mensen meenemen op hun reis naar een gezonder leven.

Het is dus niet een lidmaatschap die ze afsluiten maar ze sluiten aan bij ons en wij nemen ze mee op een klantreis. Die reis duurt voor sommigen een bepaalde periode maar er wordt vanuit de gezondheidsraad geadviseerd om voor iedereen minimaal 2x in de week aan spierversterking te doen.

Mede daarom hebben wij gekozen om te investeren in de eGym. Een systeem wat voor iedereen fantastisch werkt en waarbij je zelf niet hoeft na te denken over je gewichten en herhalingen. Alles wordt voor je bedacht, het enige wat je moet doen is gaan zitten en blijven glimlachen.

Sporten met een glimlach staat hoog in het vaandel. Als je sporten leuk kunt houden dan blijft iedereen terugkomen en dat is voor ons erg belangrijk. Wij vinden het fantastisch dat er al zoveel mensen bij ons komen en zijn blij met het vertrouwen en resultaten wat het tot nu toe oplevert voor iedereen.’

Op 3 juni is dus de opening van het pand en laat iedereen die een plekje heeft in het pand zien waar het voor staat en staan er leuke acties gepland. Of er ook speciale acties zijn voor lidmaatschappen is nog even de vraag. ‘Wij bieden qua lidmaatschappen meestal geen kortingen aan omdat we huidige klanten juist niet te kort willen doen. Wel is het zo dat als je klant bent bij ons dat er leuke acties zijn om bijvoorbeeld met korting te floaten of andere dingen te doen.’

‘Iedereen is welkom op zatermiddag 3 juni om te komen kijken, ook als je alleen maar even nieuwsgierig bent. Er is voor jong en oud van alles te doen en er zullen zeker wel leuke challenges te doen zijn met leuke prijzen! De open dag is van 17:00 uur tot 20:00 uur. Wees welkom! Waar moet je heen? Het Aanleg 1 in Winsum!’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69