Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Reitze ten Cate stort zich vol energie op Groepsaccommodatie De Energiek in Wehe-den Hoorn!

‘Ook zakelijk gezien ben ik dik tevreden. Half maart dit jaar kwamen de eerste gasten langs en we zitten ’s weekends tot half november bijna helemaal volgeboekt. Veel familieboekingen maar ook vriendengroepen met hun kroost komen langs. En daarbij internationale gezelschappen. De reacties zijn altijd positief. Wanneer ze hier voor een weekend zitten, ervaren ze dit vaak als te kort. Men geniet van de mooie omgeving en geven aan nooit geweten te hebben dat er hier in de buurt zo veel te zien en te beleven valt……’ Reitze ten Cate is vanuit Den Haag helemaal thuisgekomen in Groepsaccommodatie De Energiek in Wehe-den Hoorn!
Reitze ten Cate

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69