Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

H2O Noord Waterontharders Uithuizen, Alex Ytsma

Het wemelt van de jonge en innovatieve bedrijven en bedrijfjes in Uithuizen en omgeving. Daar kwam ik vorige week achter toen ik EBM-Laadpalen van de gebroeders Bisschop introduceerde als nieuw lid van de Club van 55. Deze pagina kwam ook leeftijd- en streekgenoot Alex Ytsma onder ogen. Vervolgens waren de contacten snel gelegd met als gevolg dat ik deze week H2O Noord Waterontharders als nieuw Cv55-lid mag presenteren.

Alex is sinds vorig jaar de trotse eigenaar van H2O Noord Waterontharders Uithuizen na eerst jarenlang ervaring opgedaan te hebben als onderhoudsmonteur bij het Waterbedrijf in Groningen. Daar werkt hij nog steeds deels en volgt hij tevens de opleiding Technicus water niveau 4.

Een bezoek aan zijn website laat direct zien waarom het inschakelen van Alex een aantrekkelijke optie is. Gratis en vrijblijvend advies, binnen 48 uur een offerte, uw waterontharder is binnen drie weken geplaatst en daarbij biedt hij u ook nog eens 5 jaar garantie. Met uitzondering van de keramische waterontharder waar maar liefst vijftien jaar garantie op zit. Geen wonder dat de eerste referenties die H2O Noord Waterontharders heeft mogen ontvangen zo positief zijn. ‘Netjes werken, vakman, meedenker, installatie verliep snel en foutloos en de gemaakte afspraken worden nagekomen!’ ‘Zo maar’, wat aanbevelingen die we tegenkomen.

Op de website kunt u ook lezen wat de voordelen van een waterontharder zijn. Gaat u er maar even goed voor zitten: 100% kalkvrij water, minder vaak schoonmaken, apparaten gaan langer mee, een goedkopere energierekening, bestaande kalkaanslag verdwijnt, betere smaak, heerlijk voor uw huid en haar, geld besparen en beter voor het milieu. Geen wonder dat Alex deze slogan pontificaal heeft geplaatst: ‘Nadat u onze waterontharder in huis heeft, wilt u nooit meer anders. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid!’

En uiteraard voert H2O Noord Waterontharders het hele proces van installatie, montage, onderhoud en advisering graag voor u uit. Want het is sowieso verstandig om uw waterontharder jaarlijks te laten onderhouden want dit verlengt de levensduur van het apparaat.

Zelf toevallig al een waterontharder gekocht maar wilt u hem door Alex laten installeren? Ook dat is geen probleem! Maar waarom er zelf over nadenken terwijl hij de expertise in huis heeft? ‘We hebben voor elk huis een geschikte waterontharder. U kunt bij ons kosteloos een offerte aanvragen’. Op de website kunt u zien welke waterontharders er zijn inclusief de voor- en nadelen.

Babbelen met Alex

Nog niet helemaal overtuigd? Neem gewoon eerst even vrijblijvend contact met Alex op. Contactgegevens H2O Waterontharders: 06-31589461 of info@h2o-noord.nl.

Alle benodigde informatie vindt u op de website www.h2o-noord.nl. Uiteraard kunt u ze ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086346322001

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69