Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gianfranco Siragna, van loodgieter tot manusje van alles bij restaurant Suyderoogh

‘Toen ik zag dat ze bij Bowling- en partycentrum Restaurant Suyderoogh in Lauwersoog een vacature hadden, besloot ik te solliciteren. Ik ga tegenwoordig alle dagen weer fluitend naar het werk en dat is ook wel eens anders geweest inderdaad. Ik ‘lul’ veel en mag graag met mensen omgaan en dat lukt daar uitstekend. Daarbij heb ik er baat van mijn talenknobbel want ik spreek zo’n vijf a zes talen en daar profiteert Ina nu van mee.’ Was getekend, Gianfranco Siragna!
Gianfranco Siragna

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69