Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

EBM-laadpalen Uithuizen, Erwin en Marijn Bisschop

Dik een jaar geleden leerde ik dankzij de vluggertjesrubriek Marijn Bisschop kennen. Van beroep windturbinemonteur maar daarbij heeft hij ook, samen met zijn broer Erwin, een eigen bedrijf in Uithuizen waarvoor ze zowel bij bedrijven als particulieren laadpalen plaatsen.

Zijn naam en die van zijn bedrijf, EBM-laadpalen, kwamen direct in mijn aantekenboekje. Dat zou in meerdere opzichten nog wel eens nuttig kunnen zijn want door de opmars van de elektrische auto, lijkt het mij dat de gebroeders goud in handen hebben.

En dat lees je ook terug op hun website: ‘Als broers zijn we altijd bezig met techniek en innovatie. We zagen een paar jaar geleden de opmars van de elektrische auto én het achterblijven van gespecialiseerd personeel om de laadpalen te installeren. Door onze elektrotechnische kennis, en na veel research, zijn we in maart 2021 begonnen met dit bedrijf en inmiddels hebben we al meer dan 100 laadpalen geïnstalleerd.’

En gezien de reviews die op hun website te lezen zijn, doen ze dat tot volle tevredenheid: ‘Een goede prijs/kwaliteitverhouding en daarbij zijn het ook nog eens keurige en vriendelijke jongens!’ Mooie aanbevelingen dus waarmee ze verder kunnen.

EBM-laadpalen staat voor kwaliteit en service. En het voorwerk over welke lader het beste bij u past hebben zij al gedaan: ‘Door onze ervaring hebben we een aantal geselecteerd waar we volledig achter staan en aanbieden aan onze klanten. Dit gaat van eenvoudige plug-and-play modellen tot laadpalen die op een overschot aan zonne-energie kunnen laden. We informeren u graag over de mogelijkheden en komen vaak even langs om de situatie te bekijken en al uw vragen te beantwoorden!’

Marijn stuurde onlangs nog even wat extra informatie op over hun meest verkochte laadpaal, de Myenergi Zappi:

‘Met de Myenergi Zappi is het mogelijk om op pure zonne- of windenergie te laden. Deze EV lader is een product uit het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf Myenergi doet er alles aan om een woning zo efficiënt mogelijk te maken. Naast de oplader hebben ze namelijk ook een accupakket, een apparaat om een warmteboiler aan te sturen en dit alles in een mooie app waarin alle stromen te volgen zijn.

Het bedrijf richt zich op de particuliere markt en wil woningen zo energie-efficient mogelijk maken. Door middel van stroomspoelen wordt er continu gemeten of er stroom geëxporteerd dreigt te worden en schakelt meteen de accu, warmteboiler of laadpaal in. Ook is het mogelijk om met een variabel energie contract te werken en zo geld te besparen door op goedkope momenten de stroom of warmte op te slaan.

Inmiddels hebben we ruim 2,5 jaar ervaring met dit product en hebben we de training gevolgd om de accu’s en de warmte boiler unit te mogen installeren. We installeren uiteraard ook accu’s en laadpalen van andere merken, zo kunt u bijvoorbeeld bij Accu Service Lijnema een accu bestellen en wij kunnen hem installeren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en we informeren u graag!’

Dus mocht de twijfel er nog zijn, neem dan snel contact op met Erwin of Marijn. Met als kernwaarden hoge kwaliteit, goede service, snelle levering, advies op maat, persoonlijk contact en een installatie op een professionele manier. Voor meer (technische) informatie en tal van regionale voorbeeldprojecten verwijs ik u graag door naar hun fraaie website www.ebm-laadpalen.nl. Want ‘Laden is de toekomst!’

Babbelen met Erwin en Marijn

Contactgegevens: 06-13492577 of info@ebm-laadpalen.nl. Nieuwsgierig geworden naar de vluggertjesbijdrage van Marijn? Klik dan even op https://bert-koster.nl/2022/02/02/de-25-vluggertjes-van-marijn-bisschop/.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69