Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Tafeltennissen, gewoon doen!

Bij TTV Aktief Winsum kun je 4 x vrijblijvend kennismaken met het tafeltennissen en wel op donderdagmiddag of donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. De locatie is de gymzaal aan de  Borgweg 44a in Winsum. Wie heeft er nu niet ooit een balletje geslagen? Of op de camping, of thuis of bij vrienden. Vond je het toen een leuk spelletje? Dan ga je het zeker weer oppakken!

Het spel is geschikt voor jong en oud, vrouw of man. Kijk op www.ttvaktief.nl of mail naar ttvaktief@winsum.nl. Wie wil kan aanhaken in de competitie. Er worden ook toernooien georganiseerd, waarvoor men zich kan aanmelden. Je bent zeker ook welkom als je recreatief wilt spelen. Er is een actieve en gezellige groep op de donderdagmiddag actief van 14:30 tot 16:30 uur.

Tafeltennis is een sport, waarbij reactievermogen en coördinatie getraind worden. Dit blijkt een heel positieve uitwerking te hebben op je brein. Erik Scherder, alias de “brein-professor”, heeft dit met onderzoek aangetoond. Door het spel krijg je een beter geheugen, betere concentratie, een sneller denkvermogen en een jonger brein. Als dat geen redenen genoeg zijn om langs te komen?! Wij nodigen je van harte uit om dit aan den lijve te ervaren. Graag tot ziens!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69