Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuws van Daan, glasvezelloog DELTA Netwerk – deel III

Beste lezer, aangenaam!

Ik ben Daan en actief als glasvezelloog bij DELTA Netwerk. Ik heb goed nieuws. Net als de andere inwoners van Appingedam, Delfzijl en Farmsum kunnen ook de inwoners van Borgsweer, Meedhuizen, Termunten, Termunterzijl, Wagenborgen, Woldendorp, Bierum, Godlinze, Holwierde, Krewerd, Losdorp, Spijk, Eenum, Garrelsweer, Garsthuizen, Huizinge, Leermens, Middelstum, Oosterwijtwerd, Startenhuizen, Stedum, Toornwerd, Westerwijtwerd, Wirdum, Zeerijp, Zijldijk en Westeremden straks gebruik maken van gigasnel en stabiel internet via glasvezel.

Zo zijn straks ook deze dorpen klaar voor de toekomst. Mijn collega’s van DELTA Netwerk leggen dit supersnelle netwerk kosteloos aan naar jouw woning en nee: er zijn geen verplichtingen aan verbonden. In deze 3-wekelijkse column beantwoord ik graag jouw vragen. Heb je een vraag? Mail deze dan naar gemeente-eemsdelta@deltafiber.nl.

DELTA verhoogt per 1 januari 2023 de tarieven, wat betekent dit voor mij?
Met ingang van 1 januari 2023 wijzigt DELTA haar prijzen van pakketten voor tv, internet en bellen via glasvezel. Heb je al wel een DELTA-abonnement afgesloten maar kun je er nog geen gebruik van maken? Dan gaan deze wijzigingen pas in ná de looptijd van je actie abonnement, zoals in de bevestigingsmail staat aangegeven. Het afgesloten abonnement met actietarief gaat in zodra je diensten worden geactiveerd.

Waarom moet ik nu kiezen voor een gratis glasvezelaansluiting van DELTA Netwerk?

  1. DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij leggen al meer dan 11 jaar glasvezel aan in het hele land, van buitengebied tot binnenstad.
  2. De aansluiting van je woning op glasvezel is gratis en verplicht je tot niets. Met een glasvezelaansluiting is je woning klaar voor de toekomst en kun je overstappen op glasvezel wanneer je dat wilt!
  3. Je hebt alle keuzevrijheid. Als je eenmaal overstapt naar glasvezel kun je kiezen uit meerdere telecomaanbieders en abonnementen.
  4. Je krijgt de zekerheid van een aansluiting op het modernste netwerk met de nieuwste technologie.
  5. Nu je aansluiting laten aanleggen voorkomt meerdere keren overlast, want de straat hoeft immers maar één keer open.

Bekijk hier alle voordelen van glasvezel; https://deltanetwerk.nl/de-voordelen

Hoe wordt een glasvezelaansluiting geplaatst?

Wij leggen glasvezel aan tot in je woning. Dit betekent dat er vanaf de openbare weg, een unieke glasvezelverbinding naar je woning wordt gelegd. Vervolgens monteren we de glasvezelaansluiting op de meest geschikte locatie in je woning, meestal in de meterkast. De locatie bepaal je samen met de schouwer die langskomt.

Ik wil een gratis glasvezelaansluiting. Hoe regel ik dat?

Voordat de aanleg gaat starten kan er weer een afspraak worden gemaakt voor het schouwen van de glasvezelaansluiting bij jou in de woning. Je wordt hierover nog geïnformeerd. Of ga langs bij onze collega in het Glasvezel Informatiepunt aan de Hoofdstraat W nummer 7 in Winsum.

Met een glasvezelaansluiting heb je nog geen werkende verbinding. Wil je later gebruikmaken van het snelle internet? Dan is het nodig om een glasvezelabonnement af te sluiten. Dit kan bij één van de telecomaanbieders. Kijk op www.deltanetwerk.nl.

Heb je een andere vraag?
Ook ben je welkom bij ons Glasvezel Informatiepunt aan de Landstraat 16 in Delfzijl of aan de Dijkstraat 53 in Appingedam, van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Onze glasvezeladviseurs André en Raymond verwelkomen je graag met koffie of thee! Natuurlijk kun je ook kijken op deltanetwerk.nl. Check voor meer informatie https://www.deltanetwerk.nl/eemsdelta-noord-west

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69