Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zit je er toch al WARMPJES bij?

Normaal heb ik op gezette tijden bijzondere bilateraaltjes met Wieb Roffel, de PR-man van Voedselbank Het Hogeland. Maar van die leuke gesprekjes, daar komt het de laatste weken niet meer van. Helaas heeft Wieb het heel druk met zijn vrijwilligerswerk bij de voedselbank in Winsum. Want enerzijds melden zich daar steeds meer mensen en gezinnen omdat ze de financiën thuis niet meer rond kunnen breien. En anderzijds komt er vanaf de supermarkten steeds minder aanvoer qua bruikbare producten. Dat leidt dan automatisch tot alarmfase 1 natuurlijk.

Gisteren kreeg ik echter een mail van hem, ongetwijfeld gericht naar meerdere media. ‘In de bijlage een poster die oproept om de 2 x €190,00 energiesteun, waarvan sommigen denken/vinden dit geld niet echt nodig te hebben, over te maken aan de voedselbank. Wilt u de poster a.u.b. afdrukken in uw krant/blad? De voedselbank is u daar zeer erkentelijk voor!!’

Misschien behoort u ook tot die mensen die deze extra energiebijdrages of een gedeelte ervan kan missen. Dichtbij huis kunt u er heel veel mensen heel blij mee maken. De bijgevoegde QR-code maakt het doneren nog makkelijker. Namens Wieb, bibberend Ansje en al die andere hardwerkende vrijwilligers van Voedselbank Het Hogeland, hartelijk dank!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69