Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sascha Zijlstra geniet van haar buitenlandse stage in Nepal!

‘In de zorg gaat alles heel anders dan in Nederland of Europa. Hier moet je zelf alles betalen voor een behandeling of medicatie. Ik loop nu stage bij Emergency en voordat wij kunnen handelen moet een naastbetrokkene eerst zelf de spullen en medicatie kopen die wij nodig hebben en pas daarna kunnen wij ons ding doen. Het komt dus wel eens voor dat iemand niet genoeg geld heeft en ze bijvoorbeeld geen verdoving kunnen betalen. De zorgvrager wordt dan zonder verdoving behandeld.’ Sascha Zijlstra doet onvergetelijke indrukken voor het leven op in Nepal!
Sascha Zijlstra

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69