Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kerstfair in Kloosterburen

In de zomermaanden deed de vluggertjesrubriek wekenlang Kloosterburen en omgeving aan met mooie kijkcijfers én reacties tot gevolg. Een van de deelnemers was installatiemonteur Valentijn Niewold uit Hornhuizen die bij de werkvraag aangaf tevens ondernemer te zijn. En in die hoedanigheid is hij vast een van de aanjagers van de gezellige Kerstfair die zaterdag a.s. van 10.00 tot 17.00 uur aan de Dijksterweg 23 in Kloosterburen wordt gehouden.

En wel in De Proefschuur, wat volgens de Facebookpagina een winkelcentrum is die door lokale ondernemers gerund wordt en waar je vanalles kunt kopen. Een ideale plek dus om een Kerstfair te houden en Valentijn nodigde mij van harte uit om een sfeerverslag te maken.

Dat laat de agenda helaas niet toe. Maar als dank voor alle mooie vluggertjesbijdragen in de afgelopen maanden maak ik maar wat graag een beetje reclame voor dit mooie evenement in Kloosterburen. Er zijn talloze kraampjes te bewonderen waar lokale ondernemers hun waren uitstallen.

‘Kom gezellig rondkijken en proeven van lokale ondernemers. ‘Van ambachtelijk en creatief, van eten en drinken tot kunst, van houtbewerking tot kleding en kleur voor in de tuin’. De fair vindt plaats op zaterdag 10 december in de overdekte Proefschuur.’ Op naar Kloosterburen dus en het zal mij niet verbazen wanneer er ook een vleugje carnavalvoorpret kan worden opgesnoven…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69