Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Wilbert van de Kamp over Wongema: café, werkpension, hotel, groepsaccommodatie en restaurant in Hornhuizen!

‘Men is verbaasd en verrast wat er zoal mogelijk is en wat deze regio te bieden heeft. Door goed voor onze gasten te zorgen, komen ze vanzelf terug. Daarvoor hoeven we geen uitgebreide marketingstrategieën te verzinnen. Vriendelijk en gastvrij zijn, de mensen bij naam kennen en ze af en toe een lach of vriendelijk gebaar gunnen, dat is onze kracht. Daarbij hebben we natuurlijk een bijzonder verhaal te vertellen! Was getekend, Wilbert van de Kamp van Wongema Hornhuizen!
Wilbert van de Kamp

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69