Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

‘Opnieuw een schuurverkoop in Middelstum, wij kunnen nog wel wat aanmeldingen gebruiken!’

Schuurverkoop 2022

De vakantie is voorbij dus het opruimen van huis en schuur kan beginnen. De overbodige spullen die u hebt, kunt u dan verkopen tijdens de schuurverkoop. Schroom niet om deel te nemen want wij kunnen nog wel wat aanbieders gebruiken!

Wij willen voor de derde keer een Schuurverkoop organiseren en wel op zaterdag 1 oktober!

Iedereen die spullen wil verkopen vanuit zijn/haar schuur, tuin enz. kan zich op de volgende manieren opgeven: via de Facebookpagina https://www.facebook.com/SchuurverkoopMiddelstum, via onderstaande emailadressen of met een briefje in de deur bij één van onderstaande adressen.

Opgave graag voor 27 september i.v.m. het maken van een plattegrond waar iedereen met zijn/haar adres op komt te staan. Bij de deelnemende adressen is het dan de bedoeling dat u een door u zelf gekozen vlag uithangt, ter herkenning dat u deelneemt aan de schuurverkoop.

Wij zien uw opgave met belangstelling tegemoet!

Emailadressen:

jannekewieringa@gmail.com Heerestraat 10 Middelstum

karinvandijken@home.nl Berkenlaan 1 Middelstum

Voor verdere informatie of vragen, volg onze Facebookpagina!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69