Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Valkema Bandenservice Ulrum, Stefan Valkema

‘Van niets iets maken, zo kun je mij misschien wel het beste typeren.’ Aldus Stefan Valkema, eigenaar van Valkema Bandenservice in Ulrum. Toen ik hem n.a.v. de herrijzenis van Eetcafé Neptunus in Ulrum leerde kennen, raakte ik onder de indruk van zijn arbeidsethos en energielevel. Hij blies de oude Spar-winkel nieuw leven in en deed dat samen met enige kompanen dus ook met Neptunus.

Inmiddels is het opknappen van een oude boerderij een nieuw projectje geworden. In de zomer is hij in het hoogseizoen vaak op het land te vinden. En hij schuwt het vrijwilligerswerk niet, zoals onlangs te zien was bij de halve marathon van Lauwersoog naar Ulrum en gezien zijn werkzaamheden bij de vrijwillige brandweer.

Koesteren dat soort mannen, ze brengen reuring in het dorp! En dan hebben we het nog niet eens over Valkema Bandenservice Ulrum gehad, de hoofdreden van dit verhaal. Want op industrieterrein het Haarland even buiten Ulrum heeft Stefan de nodige loodsruimte tot zijn beschikking om zijn onderneming tot wederom een groot succesverhaal te maken.

Hoe een en ander tot stand kwam?: ‘Deze zaak bestaat inmiddels vijf jaar en ik regel vanuit mijn loods alles op bandengebied. Opslag, vervanging, montage enz.. Via de brandweer leerde ik iemand kennen die hetzelfde doet in Ten Boer en van het een kwam het ander. Toen ik nog in mijn eigen eerste huis woonde, sloopte ik al auto’s voor de hobby en de onderdelen verkocht ik waarbij de wrakken in de tuin achterbleven. Dat was dus niet optimaal, haha.’

De autohandigheid en het pingelen zat er al vroeg in dus en heeft zich in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Want tegenwoordig kun je bij Stefan terecht voor gratis bandencontrole, de levering van nieuwe autobanden van allerlei merken, montage en balanceren van autobanden, opslag van uw banden plus onderhoud aan auto’s.

De service van Valkema Bandenservice gaat veel verder dus dan alles op het gebied van banden en dat blijkt ook uit deze recensie: ‘Niet alleen is Valkema Bandenservice goed in banden wisselen maar ook kan je bij Stefan terecht als er iets mankeert aan je auto. Betaalbaar en een top service! Zeer tevreden, bedankt!!’

Stefan is al de hoofdsponsor van de plaatselijke voetbaltrots VVSV’09. En daar komt nu dus het middenadverteerderschap bij www.bert-koster.nl bij. En daar ben ik dan weer trots op en blij mee. Warm aanbevolen dus, Valkema Bandenservice Ulrum! Contactgegevens: info@valkemabandenservice.nl / 06- 20127451.

Babbelen met Stefan

Valkema Bandenservice is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/valkemabandenservice.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69