Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sandra Herkströter en Charlotte Bakker over DELTA Netwerk in de gemeente Eemsdelta

‘Je kunt wel afwachten of het daadwerkelijk wat wordt maar wanneer je er voor kiest om de glasvezelverbinding later aan te leggen dan kost het je wel geld natuurlijk. Daarbij kun je via ons het meest geavanceerde netwerk krijgen, milieuvriendelijk en duurzaam aangelegd. Het aantal gigabyte per seconde dat je binnenkrijgt is bijna oneindig. We zijn we er nu en je hebt de garantie dat je binnen een bepaalde periode aangesloten bent.’ Was getekend, Sandra Herkströter en Charlotte Bakker van DELTA Netwerk!
Sandra en Charlotte

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69