Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Brink Bouw Middelstum, Patrick Brink

Patrick Brink was in zijn jonge jaren al iemand met gouden handjes. Iemand die graag mocht knutselen maar ook wel bezig was met het opknappen van brommers. En zo iemand kan natuurlijk alle kanten op. Maar wat te worden? Gelukkig bood een snuffelstage bij Bouwbedrijf Mars in Middelstum uitkomst. Het timmeren leek hem wel wat. Na zijn school afgerond te hebben, bleef hij er hangen en leerde onder andere van ervaren leermeesters als Henk Koster en Alfred Zuidhof de fijne kneepjes van het vak.

Na Mars volgden nog enige gerenommeerde bouw- en timmerbedrijven in de omgeving. Steeds vaker ging het echter kriebelen bij Patrick. Zou hij voor zichzelf gaan beginnen? Partner Angelique moedigde hem aan. Zij heeft immers een vaste baan bij de thuiszorg van Zonnehuisgroep Noord en daarbij kon ze hem wel ondersteunen met bijvoorbeeld de administratie en het socialmedia-beheer.

In maart 2020 was het zover, Brink Bouw Middelstum was een feit! Inclusief een eigen bus en nu ook een opslagloods in Bedum. Patrick beleefde een vliegende start. Dankzij de drukte in de bouw, kon hij er in Middelstum en omgeving stevig tegenaan. Inmiddels is zijn orderportefeuille aardig gevuld!

Brink is een allround bouwvakker die als medio dertiger twintig jaar werkervaring meeneemt. Daarbij is hij zeer breed inzetbaar. Tegenwoordig wordt hij vaak ingezet om badkamers te vervangen of aan te leggen. Waarbij hij zowel het timmer-, leiding-, en tegelwerk op zich neemt. Eigenlijk waagt hij zich alleen niet aan het stucwerk en de realisatie van een compleet nieuwbouwhuis maar verder draait hij voor weinig opdrachten zijn gouden handjes om. Ook voor het kozijnen maken, (dubbel) glas zetten inclusief het afkitten of het aanbrengen van betonvloeren kunt u bijvoorbeeld prima bij hem terecht.

Het zelfstandig zijn bevalt Patrick uitstekend. Als eenpitter werkt hij wel samen met andere zzp-ers maar hij hoeft niet echt verder te groeien op dit moment. Want het roer in eigen hand hebben en zelf de planning kunnen maken, dat bevalt prima. In februari komen we door een uitgebreid interview nog veel meer te weten van Brink Bouw Middelstum!

Babbelen met Patrick

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens vrijblijvend contact met hem op. Dit kan per mail: info@brinkbouw.com of per phone: 06-30262204.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69