Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sporthuis Winsum, Joop en Bram Veldhuis

Vorig jaar mocht ik voor de rubriek Pensionado’s bij Joop Veldhuis langskomen. In het interview kwam ook de ontstaansgeschiedenis en mooie ontwikkeling van Sporthuis Winsum aan bod. Het sporthuis dat zoveel verenigingen, inclusief hun leden, hier in de omgeving van nieuwe (sport)kleding voorziet. Binnenkort ‘hobbelt’ bijvoorbeeld ook Middelstum 4 weer in nieuwe shirts en trainingspakken van Sporthuis Winsum rond.

Joop richt zich wat meer op de administratieve kant waardoor broer Bram zich meer in de winkel kan laten zien. Joop in het interview hierover: ‘Die taakverdeling kan ook prima hoor want sinds 2000 is de zaak drie keer verbouwd en werken we inmiddels met zijn negenen bij dit mooie bedrijf. We zijn dan ook dik tevreden over de ontwikkeling die Sporthuis Winsum heeft doorgemaakt al heeft Corona de laatste anderhalf jaar flink roet in het eten gegooid. Gelukkig konden we op zaterdag 14 maart 2020 nog net ons 20-jarig bestaan vieren. Ik denk dat we al met al zo’n 75% van de sportverenigingen in de omgeving van kleding voorzien.’

Op hun fraaie website lezen we dat Sporthuis Winsum zich dé sportspeciaalzaak noemt wat inhoudt dat zij hun klanten voor de meeste sporten een totaalpakket aan kunnen bieden. Daarnaast hebben ze een breed assortiment casual schoenen en –kleding met een sportief karakter én veel topmerken zoals Adidas, Nike, Puma, Hummel, O’Neill en Jack & Jones. Maar ook het leveren en bedrukken/borduren van kleding en bedrijfskleding (de laatste jaren sterk in opkomst) is een belangrijk onderdeel van deze winkel die meer is dan een sportwinkel alleen dus.

Naast de levering is daar natuurlijk ook de advisering. Over sportkleding, schoenen en accessoires. Niet alleen voor teamsporten maar ook voor de individuele sporters is er volop keus. Denk hierbij aan de tennissers, fitnessers, hardlopers en wandelaars in ons midden. Voor elk vrijblijvend advies staat een topteam van ervaren personeelsleden voor u klaar!

Alle kleding wordt door Sporthuis Winsum zelf bedrukt in hun eigen textieldrukkerij. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze voor elk project en elke techniek, groot of klein, maatwerk leveren. Men beschikt over de benodigde machines waardoor ze snel en volgens afspraak leveren. Ze stemmen het eindresultaat altijd af door van tevoren een  digitale impressie te mailen. En ook voor mooie prijzenbekers of medailles, erelinten, vaantjes en minitenues kunt u prima bij ze terecht!

Voor het volledige pensionado-interview met Joop Veldhuis, even op de link klikken: Joop Veldhuis

Meer weten? Bel gerust 0595-445199 of mail naar info@sporthuiswinsum.nl. Langskomen is natuurlijk nog beter, Sporthuis Winsum is iedere werkdag tot 20.00 uur geopend en op de zaterdagen tot 17.00 uur!

En ook de website, inclusief de clubwebshops, is een bezoekje meer dan waard! Zeker met de feestdagen in aantocht voor mooie, leuke en sportieve cadeaus: www.sporthuiswinsum.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69