Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Pieter van der Velde probeert het leven weer op te pakken

‘Je denkt dat de medische wereld alles wel weet maar vaak denken ze alleen vanuit hun eigen vakgebied. Anders had ik vast niet vijf jaar op mijn diagnose van NAH met als gevolg vaak een overprikkeling van mijn systeem hoeven te wachten. De winst van deze ervaring is nu wel dat ze vanuit Beatrixoord altijd aansturen om neuropsychologisch onderzoek te doen wanneer de hersens bij een patiënt door een hartstilstand een tijdje te weinig zuurstof gehad hebben. Daardoor is dat wat mij overkomen is, toch allemaal niet voor niets geweest…..’ Ik kijk met Pieter van der Velde terug op acht intensieve jaren……
Pieter van der Velde

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69