Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De AED-cie komt binnenkort naar u toe!

Het is de hoogste tijd dat de Stichting AED Commissie Middelstum weer iets van zich laat horen. Want volgende week komen wij met een vijftiental collectanten langs in alle straten en gangen in Middelstum en omstreken voor onze jaarlijkse collecte. Dit keer is onze collectebus zelfs voorzien van een QR-code waardoor u door te scannen uw gift aan ons kwijt kunt. Warm aanbevolen want als altijd wordt uw bijdrage goed gebruikt. Denk hierbij aan onderhoud en vervanging van de zeven AED’s die wij rijk zijn.

Wat ons op het volgende brengt. Want twee maand geleden zijn twee van de zeven AED’s vervangen omdat ze het einde van hun doorlooptijd hadden bereikt. En dat is gelukt ondanks een bijna lege oorlogskas. Want vorig jaar konden we niet collecteren en onze laatste Plus-Appel-Actie stamt ook al weer van twee jaar geleden. De invloed van Corona heeft zich laten gelden.

Gelukkig kunnen stichtingen en verenigingen in Middelstum in tijden van nood een beroep doen op het SNS-fonds Middelstum. Een mooie geste waarvan wij uiteraard graag gebruik gemaakt hebben om twee AED’s te kunnen vervangen. U begrijpt dat we heel blij zijn dat het SNS Fonds Middelstum dat verzoek gehonoreerd heeft! Hartelijk dank hiervoor! Het geeft ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan een hartveilig Middelstum.

Uiteraard willen wij graag onze reserves weer opbouwen zodat we qua onderhoud onszelf kunnen bedruipen. Maar er speelt meer. Want tussen nu en vier jaar moeten wij nog vijf ‘oude’ AED’s vervangen. Hierbij nog even de locaties van al onze zeven AED’s: Gezondheidsplein Middelstum, Hippolytushoes, Zalencentrum Vita Nova, IJsbaangebouwtje, Hippolytushal, Toornwerd (daar waar vroeger Timmerfabriek Oomkens zat) en het dorpshuis in Westerwijtwerd.

Naast onze collecte, proberen we op nog meer manieren aan geld te komen. Allereerst is onze commissie genomineerd door de Rabobank in het kader van de ‘Clubsupport’. Hierbij het linkje: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail. Deze actie, waarbij Rabobank-leden op ons kunnen stemmen en waarbij elke stem ons weer geld oplevert, duurt nog tot en met maandag 25 oktober. U heeft dus nog een paar dagen de tijd om op ons te stemmen!

En we doen uiteraard volop mee aan de sponsorpuntenactie van Plus Tuitman Middelstum. Inmiddels hebben we al de nodige support ontvangen en dat doet ons goed. Met als voorlopige resultaat een zesde plaats in de tussenstand wat ons op het moment van schrijven ruim €600,- op gaat leveren. Dank voor alle hulp tot dusver en u mag uw punten uiteraard inleveren aan de Berkenlaan nummer 2 of 5. Deze mooie actie duurt nog tot en met zaterdag 20 november. U heeft nog even de tijd dus.

Mocht u onze collectanten gemist hebben, geen boodschappen doen bij de Plus in Middelstum en geen lid zijn van de Rabobank maar ons wel willen steunen, dan kan dat altijd. U kunt uw gift overmaken naar NL31 RABO 0102 9855 61, t.a.v. Stichting AED-commissie Middelstum. Bij voorbaat hartelijk dank!

De AED-commissie Middelstum

Simone van Dijken

Pier Smit

Rob Ellens

Rianne Jacobs

Bert Koster

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69